HMKE napelemes rendszerek

Magyarországon területének nagy részén (60-70%), az évi napsütéses órák száma 2000-2200 óra. Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy a napelemeket hatékonyan tudjuk működtetni, és megfelelő mennyiségű energiát tudjunk előállítani.

Cégünk egyik főtevékenysége az 50 kW alatti, hálózati méretű kiserőművek tervezése és kivitelezése, melyekhez a helyszín sajátosságaihoz képest polykristályos, vagy monokristályos napelemeket használunk.

Legyen szó magánépületről, vagy ipari létesítményről, cégünk olyan komplex szolgáltatást nyújt, ami teljesen megfelel az elvárt követelményeknek. A megkeresés után felmérjük az adott épület állapotát és a tető felületét és megkezdjük a rendszer tervezését. Ezzel egy időben elindítjuk az elektromos hálózatra történő csatlakozás ügyintézését. Azért van szükség arra, hogy a folyamat legelején elkezdjük a csatlakozás előkészítését, hogy a kivitelezés végeztével azonnal rá tudjuk kapcsolni a rendszert az elektromos hálózatra. Esetenként 1-2 hónapot is igénybe vehet az engedélyek beszerzése.

Rendszereinkbe kiváló minőségű napelem paneleket, tartószerkezetet és invertereket építünk be, figyelembe véve az ügyfél igényeit.

Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy konkrét árajánlatot kérne, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Lukács Miklós
Értékesítési vezető
+36-30/171-8720
lukacs.mikos@bfsolar.hu

Tekintse meg referenciáinkat

Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogram (0%-os, kamatmentes hitel épületenergetikai felújításra)

 

A Széchenyi 2020 program keretében 2017. február 24-én kihirdetésre került a "Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel" című (GINOP-8.4.1/A-17 ill. VEKOP-5.2.1-17) Hitelprogram termékdokumentációja.

- 10 %-os önerő

- 5 millió forintig nincs ingatlanfedezet

- Választható futamidő, és törlesztő részlet (Ezáltal elérhető, hogy a havi költségei ne változzanak, hiszen a havi törlesztő összege megegyezik az addigi rezsi költségekkel)

- Teljes körű hitel ügyintézés!